Formulari de cerca

Albereda del riu Magre

L'Albereda, que discorre paral·lela al riu Magre, invita a passejar tranquil·lament en un espai de contrast entre llums i colors. A l'estiu es pot aprofitar l'ombra que fan els plataners, les palmeres, els xiprers...  que fan d'esta zona un lloc molt agradable.

Este passeig va ser inaugurat davant d'un públic multitudinari el dia 8 de setembre de 2004 de la mà del cap del Consell, Francisco Camps, i de l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo.

Este és un espai molt freqüentat per la gent jove de la ciutat ja que la seua amplitud els permet reunir-se amb altres colles d'amics.

La il·luminació de l'Albereda i la proximitat de l'espai natural que envolta el curs del riu la convertixen en un lloc idoni per a contemplar la posta de sol.

Des de l'Albereda es pot observar l'intens dinamisme de la nostra ciutat. Des d'ací podem vore l'entrada a la ciutat pel pont del riu Magre i el pas diari de vehicles que travessen la localitat pel Malecó. L'albereda és un gran mirador del viure quotidià de la ciutat, perquè Carlet té vida pròpia.

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es