Formulari de cerca

Casa de la Cultura Carlet

La Casa de la Cultura està situada a la plaça del Convent i de la Vila. Al seu exterior, el que més crida l'atenció és el portal de pedra que envolta l'entrada a l'edifici, que pertanyia a l'antic Convent de Dominics.

La construcció de la Casa de la Cultura es va realitzar al mateix lloc on abans estava ubicada la Casa Consistorial. L'immoble va ser inaugurat el dia 16 de juny de 1987 sent alcalde Octavio Balaguer Lerchundi. En l'any 2000 es realitzaren obres de millora per a poder adaptar les dependències a l'accés de persones amb mobilitat reduïda.

Les dependències interiors estan clarament dividides en dos servicis diferents:

  • Saló d'Actes: En el soterrani hi ha un saló d'actes amb una capacitat de 181 butaques. A més, també està dotat de dos camerinos que estan a disposició de qui use el saló. Es tracta d'un recinte idoni per a la celebració d'actes, representacions o activitats dirigides a un reduït nombre de persones.
  • Sala d'Exposicions: La sala d'exposicions es troba al primer pis de l'edifici. Actualment és utilitzada, amb caràcter provisional, per la Fundació Caixa Carlet, encara que l'Ajuntament continua exposant algunes mostres al llarg de l'any.

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es