Formulari de cerca

Instal·lacions de Formació i Ocupació "ADL"

L'Ajuntament de Carlet disposa  d'un Departament municipal de Formació i Ocupació "ADL", que compta amb un ampli reconeixement i acceptació a nivell local i comarcal.

Els programes i activitats que l'Ajuntament de Carlet realitza durant tot l'any a través d'este Departament municipal i l'important nombre d'usuaris que cada vegada més recorren a la informació i assessorament que oferim, han col·laborat a aconseguir un dels objectius primordials per a la  societat carletina com és l'ocupació, l´auto-ocupació  i la formació per a l'ocupació, punts clau en la generació de riquesa.

Des de la creació del Polígon Industrial "Ciutat de Carlet" i l'impuls econòmic que va suposar l'arribada de noves empreses, es va crear la necessitat tindre recursos humans i generar vies de comunicació per a obtindre la màxima efectivitat entre l'empresariat i l'ocupació.

Estos dos punts clau han suposat la posada en marxa de programes específics d'Ocupació, Formació, Assessorament Empresarial i comercial que han consolidat a la Ciutat de Carlet com una gran impulsora de totes aquelles novetats dirigides al ciutadà en estes matèries tan importants.

 

Instal·lacions

El Departament de formació i ocupació "ADL" esta situat en l'Edifici Lluís Vives núm. 28 de Carlet.

Este Edifici de propietat municipal, va ser construït l'any 1995, amb la important iniciativa/decisió de l'Ajuntament que es realitzara per mitjà d'una Escola Taller que es va denominar E. T. LLUIS VIVES,

Per tant i des dels seus inicis ja s'observa un marcada espenta cap al lema que  dicta en l'escultura commemorativa de la seua inauguració oficial l'any 1999 "per la formació i l'ocupació"

Compta amb unes instal·lacions d'aproximadament 1200 m2  distribuïts en planta baixa i tres altures.

En la planta baixa s'ubiquen les oficines i despatxos principals i administració del Departament.

Un espai de recepcionista-telefonista i una zona habilitada per a neteges (adaptats per a l'accés de discapacitats), 

En la planta primera s'ubiquen les instal·lacions de l'Oficina SERVEF d'ocupació i del SEPE (abans INEM).

En la planta segona s'ubiquen les 4 aules per a la realització d'activitats formatives i tallers. Estan dotades d'ordinadors i mobiliari docent per a la realització de cursos.

La  planta tercera esta distribuïda en 4 sales de despatxos amb 17 llocs de treball i un saló d'actes i reunions amb una capacitat per a 100 persones.

El centre reunix les condicions d'accessibilitat, seguretat, higièniques, acústiques,  correctes per a exercici de l'activitat que en ell es du a terme; existint sistemes d'extinció d'incendis homologats i periòdicament revisats en totes les aules i despatxos del departament.

 

Certificat de Qualitat

L'objectiu de l'Ajuntament de Carlet- Àrea de Formació i Ocupació "ADL", és aconseguir la màxima satisfacció dels ciutadans/usuaris.

 

Organigrama

TECNIC DEL DEPARTAMENT: Pepe Iglesias Hervás.

AUXILIAR ADMINISTRATIU: Adriá González Vidal.

 

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es