Formulari de cerca

Campanyes de promoció
Campanyes de promoció lingüística adreçades a diversos col·lectius.

REBAIXES en els comerços

Les botigues que facen REBAIXES poden passar per l'Oficina de Promoció del Valencià de l'Ajuntament (Aviva Carlet) i recollir els cartells i etiquetes que necessiten. Esta activitat de promoció lingüística es realitza, des de fa anys, en col·laboració amb molts altres pobles.
 

 

 

RETOLACIÓ per als establiments comercials

"RETOLAR EN VALENCIÀ, SENYAL D'IDENTITAT": Es tracta d'una caixa que inclou alguns dels rètols més habituals en qualsevol establiment o empresa. Senyalitzar en valencià aporta un valor afegit a les relacions amb els clients. Gràcies a la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, que costejà les despeses del disseny i de la primera edició. Els establiments interessats poden passar per l'Ajuntament a recollir la seua caixeta de senyalització.

 

Entrega de la CARTA ALS REIS MAGS

Els més menuts acudixen un dia a la Sala Giner, on els espera el Rei Mag amb una bústia on arreplegar les seues cartes. L'Oficina de Promoció Lingüística proporciona als col·legis unes acolorides cartes que utilitzen els alumnes per a demanar els seus regals.

Campanyes de promoció lingüística dirigides a diversos àmbits

 

verdures

 

peixos

 

fruites

 

marisc

 

rebaixes

Verdures Peix Fruites Marisc  Rebaixes

 

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es