Formulari de cerca

Plaça del Convent i de la Vila

L'actual plaça del Convent i de la Vila és el fruit resultant de la unió de la plaça del Convent i de la plaça de la Vila. Un pla de reforma interior contemplà l'enderrocament de l'antic forn d'Agüir i la urbanització de la superfície resultant. En l'any 1996, l'Ajuntament comprà i posteriorment derruí el forn d'Agüir. Un concurs d'idees va servir per a triar el projecte a partir del qual es va fer la urbanització.

La reforma d'este espai públic va servir per a regenerar el nucli antic de la ciutat i canviar la seua fisonomia. Amb el pas dels anys, s'hi han instal·lat jocs infantils per a dotar l'espai d'un major caràcter de recreació per als xiquets.

Amb l'ampliació d'este espai públic es dotava el centre de la ciutat d'una àmplia zona per a vianants idònia per al passeig i molt adequada per a ser centre de reunió de persones majors, jóvens i adolescents. La plaça del Convent i de la Vila és un espai obert amb una vintena de palmeres que oferixen una agradable ombra als ciutadans.

Emmarcada per dos façanes espectaculars, la de l'església de l'Assumpció de Nostra Senyora i la de la Casa de la Cultura, esta plaça es convertia en una de les més acollidores de la ciutat.

La remodelació de la plaça va ser inaugurada el dia 22 d'abril de 1999 de la mà del conseller d'Obres Públiques, José Ramón García Antón, i l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo Martínez.

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es