Formulari de cerca

Teatre Giner

El quasi centenari Teatre Giner s'alça amb una planta ferma i consistent, alhora que moderna i avantguardista, a la nostra ciutat. Hui en dia el Teatre Giner és un edifici municipal, ja que l'Ajuntament el va adquirir en 1997 per un valor de més d'1'3 milions d'euros (223 milions de pessetes). Des del moment de la seua compra, el teatre va ser objecte d'una exhaustiva rehabilitació. L'edifici va ser remodelat íntegrament, tant exteriorment com interiorment.

En 1999 començaren les obres de rehabilitació per a adaptar l'edifici a les normatives actuals com a edifici de pública concurrència. Les obres estaven totalment finalitzades en l'any 2002. A la planta baixa es disposa d'una sala per a representacions teatrals amb un gran escenari, pati de butaques i amfiteatre, a la qual s'accedix per la plaça de Salvador Giner. En esta mateixa planta també hi ha una sala polivalent que té accés principal per la Ronda del Malecó. A la primera planta es troba l'accés al galliner, els camerinos i un despatx. A la segona planta es troba l'accés a la tramoia, habitacles diàfans i un despatx. Al tercer pis està ubicada la cabina insonoritzada per a controlar els llums i el so del teatre, així com la màquina del cine. A la part exterior estan instal·lades les taquilles.

El rehabilitat teatre s'inaugurava el dia 11 de maig de 2002 amb la interpretació d'un concert a càrrec de l'Orquestra de València.

Al cap de l'any, el Teatre Giner acull multitudinaris actes de diversos tipus. L'edifici té múltiples possibilitats d'ús com a teatre, cine, congressos, presentacions falleres, conferències, concerts musicals, etc.

AFORAMENT: 871 places

  • AMFITEATRE: 393 places
  • PATI DE BUTAQUES: 478 places

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es